Политика конфиденциальности

Політика конфіденційності та захисту персональних даних 

Додаток до ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ
 про укладення публічного договору купівлі-продажу товарів на відстані,
який є її невід’ємною частиною
 


Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних визначає порядок одержання, зберігання, обробки й використання інформації, що була отримана в процесі використання сайту: aidamin.com (надалі – Сайт).
Інтернет-магазин за адресою https://aidamin.com/ відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого Сайту на конфіденційність персональних даних і вживає найсучасніші технічні й організаційні заходи для забезпечення високого рівня захисту оброблюваних персональних даних від несанкціонованого доступу.
Використовуючи сайт цього Інтернет-магазину, користувач підтверджує, що ознайомився та повністю (однозначно) погодився з умовами цієї політики конфіденційності та умовами обробки його персональних даних.

Політика конфіденційності розроблена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законів та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють відносини у сфері захисту персональних даних.
Чинна політика конфіденційності стосується лише Сайту інтернет-магазину за адресою https://aidamin.com/.
Дана Політика надає вам інформацію як ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГРУПА КОМПАНІЙ ДЕВ’ЯТЬ МАЙСТРІВ» та Фізична особа-підприємець ГРЕЧИНА КАТЕРИНА ВОЛОДИМИРІВНА, у подальшому іменовані - «ми» або похідними від займенника «ми», обробляють (збирають, реєструють, накопичують, зберігають, адаптують, змінюють, поновлюють, використовують і поширюють (розповсюджують, реалізують, передають), знеособлюють, знищують персональні дані у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем) персональні дані, що збираються через сайт Інтернет-магазину за адресою aidamin.com (у подальшому – «Сайт»), а також порядок обробки таких персональних даних.


Персональні дані які ми обробляємо та мета обробки персональних даних


Ми обробляємо наступні ваші персональні дані: прізвище, ім’я та по-батькові, адресу, номери телефонів та/або адреси електронної пошти. Зазначені данні обробляються нами з метою надання вам інформації про наші товари, забезпечення можливості придбати такі товари, здійснення та виконання замовлення (укладення та виконання договору купівлі-продажу товарів на відстані),  а також ведення бухгалтерського та податкового обліку. Надаючи згоду ви погоджуєтесь на обробку ваших персональних даних відповідно до вищезазначеної мети.


Ми обробляємо персональні дані, які ви надаєте нам при розміщенні замовлення/укладенні договору. Ми також обробляємо дані, які отримуємо від вас та з будь-яких технічних пристроїв (включаючи мобільні пристрої), які ви використовуєте при вашому користуванні та знаходженні на Сайті. 


У випадку здійснення замовлення (укладення договору купівлі-продажу товарів на відстані), надання вами персональних даних та їх подальша обробка є необхідною для виконання вашого замовлення (укладеного з вами договору купівлі-продажу товарів на відстані), а також ведення податкового та бухгалтерського обліку. Ваша відмова від надання необхідних персональних даних призведе до неможливості укладення та виконання вашого замовлення (договору купівлі-продажу товарів на відстані).

Ви можете повідомити нас в будь-який час, що не бажаєте, аби ми надалі обробляли надані вами персональні дані, внести застереження стосовно обмеження права обробляти ваші персональні дані, а також в будь-який час відмовитись від наших маркетингових пропозицій, написавши нам за наступною електронною адресою: aidaminukr@gmail.com


Ми не робимо жодних висновків щодо вас в результаті вашого перебування на Сайті та зібраних даних. Ми лише оцінюємо персональні дані анонімно, за виключенням випадків, коли відповідні дані потрібні для збору відомостей про порушення.


Поширення (передача персональних даних третім особам)


Ми можемо передавати персональні дані третім особам, які залучаються для обробки та виконання (пакування, маркування, доставки товарів, обробки та здійснення платежів, тощо) вашого замовлення (укладеного з вами договору купівлі-продажу товарів на відстані). 

Залученні до обробки та виконання здійсненого вами замовлення (укладеного договору купівлі-продажу товарів на відстані) треті особи самостійно визначають перелік та порядок обробки отриманих від нас персональних даних. Враховуючи зазначене, перед замовленням товару (укладенням договору купівлі-продажу товарів на відстані) ми рекомендуємо ознайомитись з політиками конфіденційності таких осіб для розуміння, яким саме чином ваші персональні дані обробляються відповідними платіжними системами та компаніями поштових/логістичних послуг. Ви можете знайти дані відповідних компаній за посиланням на сайті: https://aidamin.com/. 


Замовляючи товари (укладаючи договір купівлі-продажу товарів на відстані) ви підтверджуєте ваше розуміння та надаєте згоду на передачу ваших персональних даних платіжним системам, компаніям поштових/логістичних послуг, які здійснюють обробку вашого замовлення. 


Ця Політика конфіденційності стосується лише обробки персональних даних, які ми отримуємо від вас під час розміщення та виконання замовлення (укладення та виконання договору купівлі-продажу товарів на відстані). 


Період зберігання персональних даних


Строк зберігання персональних даних визначається нами згідно положень відповідних нормативно-правових актів (наприклад тих, що регулюють строки зберігання первинних документів бухгалтерського та/або податкового обліку). Після закінчення строку зберігання, відповідні дані будуть планово видалені, за умови відсутності необхідності виконання договірних зобов’язань, захисту наших законних інтересів, відповідного запиту контролюючих чи правоохоронних органів або обов’язку, що виник у зв’язку із розслідуванням або судовим розглядом справ.


Безпека

Ми вживаємо всі необхідні технічні та організаційні заходи для забезпечення належних стандартів захисту та збереження ваших персональних даних, зокрема від ризиків ненавмисного або незаконного руйнування, маніпуляцій, пошкоджень, змін або неавторизованого розкриття або доступу. Ми постійно працюємо над покращенням заходів безпеки намагаючись своєчасно впроваджувати новітні технологічні розробки.


Ваші права


Як суб’єкту персональних даних вам належать зазначені в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» права, а саме:
- право знати про джерела збирання, місцезнаходження ваших персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця персональних даних;
- право отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
- право на доступ до ваших персональних даних;
- право отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
- право пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки ваших персональних даних;
- право пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення ваших персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
- право на захист ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять вашу честь, гідність та ділову репутацію;
- право звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
- право застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
- право вносити застереження стосовно обмеження права на обробку ваших персональних даних під час надання згоди;
- право відкликати згоду на обробку персональних даних;
- право знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
- право на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.


Якщо у вас є будь-які запитання щодо ваших прав або ви хотіли б скористатись наданими вам правами, ви можете звернутись до нас в письмовій формі надіславши електронне звернення на адресу: aidaminukr@gmail.com або за телефоном: +380668548957; +380577273846; +380675794017


Вікові обмеження


Використовуючи Сайт ви підтверджуйте, що ви досягли повноліття згідно з вимогами законодавства України та дозволили будь-якому з неповнолітніх членів вашої сім’ї використовувати Сайт.


Застереження щодо конфіденційності персональних даних


Надаючи згоду на обробку ваших персональних даних ви підтверджуйте, що ваші персональні дані не віднесено до конфіденційної інформації.


Дата набрання чинності та зміни до Політики конфіденційності


Ця Політика конфіденційності набрала чинності з моменту її розміщення на сторінці Сайту https://aidamin.com/.
Ми зберігаємо за собою права змінювати Політику конфіденційності в будь-який час. Зміни до Політики конфіденційності набувають чинності одразу після їх розміщення на сторінці Сайту aidamin.com та розповсюджуються на користувачів Сайту, які надали згоду на обробку персональних даних після розміщення відповідних змін на Сайті. 
Для уникнення непорозумінь звертаємо увагу на необхідність ознайомлюватися з Політикою конфіденційності перед наданням згоди на обробку персональних даних. Наданням згоди на обробку ваших персональних даних ви погоджуєтесь на зазначений у цьому розділі спосіб повідомлення про суттєві зміни в Політиці конфіденційності.
Володільці персональних даних:
1. ТОВ «ГРУПА КОМПАНІЙ ДЕВ’ЯТЬ МАЙСТРІВ» (код ЄДРПОУ 30236692)
Україна, Харківська область, с.Харків, вул.Сумська, б.74, кВ.8
aidaminukr@gmail.com 
2. Фізична особа-підприємець ГРЕЧИНА КАТЕРИНА ВОЛОДИМИРІВНА (РНОКПП 2984010383), 
місцезнаходження: 61007, Харківська обл., місто Харків, вулиця Косарева, б. 22, кв. 55,